torstai 1. maaliskuuta 2012

Wake up everybody

En kirjota enää pari kertaa viikossa vaa maxim. sen kerran, mutta samapa ei vaan jaksa.

me like >


Loma alko erittäin hyvi ! 

Perjantai... lähettiin "maakuntakierrokselle" minä, Sofia, Janina, Jenita ja Kulppis. First > ullavassa nähtiin Mattia ja Tuomasta, Second > Kälviällä käytiin Janina äitiä kattomas Third > Kokkolaan muuten vaa, näin Iidan ja Mutun jee, Fourth > Janina ja Sofia kotiin, Jenitan kans jatkettii matkaa kiviveelle veteliläisten bileisiin, ja sieltä joskus 3 aikaan kotia nukkumaa. Oli kieltämättä mukavaa olla veteliläisten kans pitkästä aikaa, vaikka nyt saatto välillä olla hermot kireellä sielä.

Lauantai.. hmm. Juippia ja näitä oli alkuillasta meillä +Sofia. Lähin sitte Kulppiksen ja Akun kans kaustiselle, pyörittii kylällä ja yön päälle käytii Teerijärvellä hakemas jotain porukkaa Konstaan.

Sunnuntai oli miinusta ja plussaa.. Aamusta mentiin Janinalle Sofian kans, syötiin, kuunneltii musiikkia ja laittauduttii. Ilona vei meiä ullavaan, löhöiltiin Matin mökillä ja mässäiltiin. Tähän asti plussaa. Sitte Tuomas saapu taloon, ehkä eka puoli tuntia oli mukavaa ja plääplää. Kunnes Sofia ja Matti, ja Tuomas ja Janina alko pelehtimää, ei kirjaimellisesti mutta kuitenki ! Meitsi luki kirjaa pari sataa sivua ja nautiskelin muutaman koffin.. Forever alone :( so sad.. Ilona tuli hakemaan 1 aikaan ja mentiin Janinalle siitä yöks

Maanantai-Keskiviikko.. Jenitan kans perhossa, oli nii rentoa ja mukavaa pitkästä aikaa :) Maantai ajeltii Viljamin ja Matiaksen kans, ja illalla pari muutaki tuli meille ja katottiinpa sitte pornoa 3-4h ! miten mukavaa ku kaikki kritisoi joka asiaa.. Tiistai löhöiltiin parin tunnin yöunien jälkeen ja oli ehkä yliväsymystä ku jutut reistaili vähän minne sattuu. Illalla tosin mentiin taas Viljamin ja Matiaksen kans, ja olihan Jani, Niko ja Toni ym messissä (: Katottiin paranormal activity 2, herrrrajee oli aika  ärsyttävä:D  Keskiviikkona ei taaskaan jaksanu tehä mitään, ei saanu nukuttua kumpanakaa yönä.. Käytiin Jenitan kans mummulas syömässä vastaleivottua rieskaa (nam) ja sieltä tullessa sain ajaa isuuukin autolla. JEEEE. pyydän lupaa hankkia ajokortin 16-vuotiaana. Illalla menin Kulpiksen kyytiin ja ajeltiin ja tylsistyttii. Jos jaksais tänää tehä jotain, taitaa jäädä haaveeks.Viikonloppu... Huomisesta ei mitää tietoa, mut Lauantai aamusta Jenitalle ja sieltä Vimpeliin laskettelemaa, oujeahh ;) ja sitte yöks sinne, ootan liikaa että nään niitten yyberhienon uuden keittiön. 

P.S. järjetön halu Turkkiin. Isä suunnitteli elokuulle reissua, toivottavasti toteutuis.. Innostuis nyt joku toinenki vaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti