lauantai 28. tammikuuta 2012

say fuck and dream


Ihana ilma ulkona, tekis niiiii mieli lähtee laskettelemaa tjsp. Mutta huono olo koko kropassa ei salli sen tapahtua.
Elikkäääs, olin Janinalla taas keskiviikkona yötä (en muista oonko kertonu jo :D) ja torstaina se tuli meille. Torstain matikan koe meni vähä hutasten ohi, ja huomasin että tein pari virhettä vaan sen takia etten jaksanu tarkistaa mitä oon laskenu -.- mutta eipä tuo maailmaa kaada. Eilen oli taas nii lepponen päivä koulussa että huhhuh (: ehkä vielä enemmän mukavaki.
Sofia ja Ella oli saanu jonku mahtavan idean ettälähetään ullavaan perjantaiks ! 
Sofian poikaystävä täytti siis eilen 17v. ja piti lähtee sitä sitte juhlistaa. Mullehan se oli aluks ihan negatiivista lähteä johonki niin peräkylään missä en oo ikinä varmaa käynykkää :D Noooohh.. äiti heitti meiät siinä 7 aikaa sinne, ja Katan piti tulla hakemaan yön päälle. Päästiin perille, ni Matti, Tuomas ja Diiddael oli sielä :D Ismo ja Matias toi sitte onneks koffia kehiin siinä 7-8 aikaa. Ilta ei sitte loppuje lopuks vastannu mun odotuksia yhtää :D luulin että kuolen tylsyytee jne, mutta EEIII sielä oliki vitun mukavaa. Jos ei lasketa niitä pieniä kärhämiä. Nooo siinä sit illan päälle alettiin venyttämään sitä pois lähtöä koko ajan tunti tunnilta, ja sitte kello oliki jo 3. Ella aneli Ismoa, nii se lupas heittää meiät Veteliin asti, tosin sillä eholla että joku lähtis sen seuraks, ja Matias sitte onneks lähtiki. Juotiin kotimatkalla pari litraa jäähileessä olevaa jaffaa ja oli muuten pikkkkasen verran hyvää. En osaa päättää mitä tekisin tänää.. Tekis mieli lähtee "pitkästä" aikaa perhoon, mutta toisaalta vois olla vetelissä ja taas toisaalta Janina pyys kaustiselle ni tekis mieli mennä sinne ja taas toisaalta tekis mieli olla Jenitan kans jossei se oo omistettu Villelle täks vklp :( mutta nii, sen näkee sitte.


Vois makoilla koko päivän kunnes pääkipu hellittää ja vaikka lähtis sitte jonnekki päin. ÄITI ON MUUTEN IHAN OUTOOO!!!!! soitti mulle eilen kokkolasta haluanko hupparin (?!). no, se tuli kotia ja toi kaks toppia ja vielä 20€ lahjakortin H&M että jos haluan hakea jonku hupparin sitte joskus ::D olin iha otettu...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti