tiistai 24. tammikuuta 2012

Todellaki koukuttava biisi, ja kaiken lisäks vielä hyväki :) ei mitään frontside ollieta.. 


Koulussa meni suhkoht normaalisti, ei kyllä oikeen jaksanu olla pirteenä. Onneks musiikki oli vaihettu opon tilalle ekaks tunniks, ei tarvinu lampaita tunnistaa heti aamusta. Siinä 1 aikaa käytiin sitte äänestämässä nuorisovaaleissa, ylläri sinäänsä että Niinistö voitti.. vaiko ei. Bilsalla ja matikalla ei tullu mitään aikaseks, väsytti jo valmiiks. Meiän apuopettaja on maailman parasss ! (Justiina) antaa luunappeja ohtaa ja vaikka mitä :D saa pelätä välillä..

Seuraavaks ois suunnitelmissa laskettelu Sofian ja Janinan kans ! voiko olla mukavempaa hommaa <: no okei, pitemmän päälle se on tylsää, mutta pakko avata laskettelukausi tälle talvelle. Samalla käyn kysymässä kansanlääkintäkeskuksesta TET-paikkaa, luultavasti sieltä ravintola puolelta. Toivottavasti saan sen paikan, nimittäin pelimanniin ei päässy ku joku oli jo sielä. Ja ens viikolla on jo tetti ! Vähän viime tinkaan meinaa aina nämä jäähä.
Viime yönhän tosin vietin taas Kaustisella. Jouduin viikonlopun olemaan erossa Janinasta, ni olihan sitä valtavaa kaipuuta vähän lievennettävä :)  vaikkei se niin mahoton ollukkaa :D oon tullu jo riippuvaiseks saunasta, pakko alkaa käymää vähä useammin mitä enne, tosin yksin se ei oo nii mukavaa.

Tuli ankara jäätelöhinku !!!
2 kommenttia:

  1. " Ei tarvinu lampaita tunnistaa heti aamusta.." Hahah, nauroin. Ihan totta, ihanaa vaihtelua olla musiikilla tiistai-aamuna. :)

    VastaaPoista
  2. mm, ja onneks huomena jatkuu vielä :D)

    VastaaPoista