lauantai 11. helmikuuta 2012

Still Alive
Päätin etten kirjottele joka päivä, mut muutama kerta viikos ni se riittää. Torstai meni kokkolassa nuorten ja päättäjien kohtaamises. HUOH MITÄ ISTUMISTA !! mutnii Jenita tuli meille yöks, innostuttiin koffiin ja lähettiin kokkolaa, me plus Janina Jyri ja Niko.. En nyt sanois että tuo reissu kannatti, mutta oli siistiä !


Eilen >>> Koulun jälkee mentii Sofian kans Janinalle, sielä valmistauduttii tunti-puolitoista ja lähettiin Ullavaan. Tosin kaupan kautta, ostettii 10€:n eestä irtokarkkia, sipsipussi ja limsapullo. Kovin sitte oksettanu siinä parin tunnin päästä :s Oltiin koko ilta Matilla eikä loppujen lopuks huvittanukkaan lähtee mihinkää kylille. Menihän se perjantai noinki, oli todellaki kivaa ! meinas tiesti tekeminen loppua välillä, ko ehkä olin ulkopuolinen. Kaks paria plus minä :D että jebb, mut ei se haitannukkaa. Vaihtelu virkistää :) ja voiziiisus, rakastuin Matin koiraan !
Tänään suunnitelmat on Jenitan ja Villen kans Patanassa, löhöilyä vaan. JES ! ehkä sitte illalla johonki jos jaksais, oon ollu vähän eristäytyny Vetelistä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti