keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Time when the chance was changed

Koko viikko kohta takana, luojan kiitos ! Tosin iha mukavissa merkeissä menny nää pari päivää. Sunnuntaina olin Sofian kans Janinalla yötä, olihan se mukavaa lähtiä "vaihteeks" kokkolaan Janinan, Sofian, Nikon ja Jyrin kans. Ajeltii siinä pari tuntia, käytii syömässä ja morjestettii Matiasta. Oli muuten semmonen iltavillitys ettei ikinä ! ihan kaikilla... 
Maanantaina sitte ajauduin taas Janinalle (kolmatta kertaa peräkkäin) yöks, tiistain kuitenki ihan visusti olin kotona, ainaki yötä. Janinan kans mentii Sofialle because of Valentine's day, muttei kyllä erikoistettu sitä mitenkää. Syötiin karkkia ja oltiin koneella plus mää luin englannin kokeeseen :) eli täysin normaalia.
Keskiviikko koulussa on jotenki rentouttava päivä, tosin tänää oli sen englannin koe. JA SE MENI HYVIN, ainaki tuntu siltä.. ja musiikin valinnaiset tunnit tietty pelastaa aina päivän ! muutenki nii energinen ryhmä että ei voi ku nauraa :D Sofia ja Santtu piipahti koulun jälkee meillä, juotiin kahvia ja syötii pipareita.. aika turhauttavaa. Erottamaton Janina saapuu kohta keskuuteemme, nimittäin yöks meille. JEEEEEEEEE taas vaihteeks. Mutta jos muut ei oo huomannu ni ite oon ainaki, etten pärjää/osaa olla päivää kauemmin yksin :D hankalampi homma..
Huomenna yliraskas päivä.. ensinnäki koulussa, sen jälkeen vielä vanhojentanssien kenraaliharjotukset jotka kestää 2h. Ei onneks tarvi tanssia iha henkihieveris, saadaan vaa soittaa ja laulaa :> mukavaa hommaa. Ja nii ihanat kappaleetki vielä !!

>> Perjantaina ois suunnitelmissa mennä Sofian mökille yöks Janina kans. Tietysti Tuomas ja Mattiki on tulossa, Jenita ja Ville, Juippi ja näitä. Toivottavasti kaikki onnistuu (:   


Pakko nyt näyttää minkälainen huone mulla on, etten oo ainut joka ei sitä tee !

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Onneks määki oon ihmine joka ei osaa olla yksi ;)

      Poista
  2. niinä harvoina päivinä ku se on ton näkönen :D

    VastaaPoista